Guitarundervisning af børn

Spilleglæde og fokus

At spille på et musikinstrument er verdens mest givende hobby, og guitaren er det perfekte sted at starte. Men hvor skal man starte? Der findes stakkevis af bøger og Youtubevideoer med guitarundervisning; men al erfaring siger at man får den bedste start med en personlig og nærværende, og frem for alt, erfaren underviser. En underviser, der kan hjælpe en godt på vej i musikkens og guitarens verden. En der følger op på både succeser og fejltrin og tilpasser undervisningen med udgangspunkt i elevens behov.

Velkommen til Københavns Guitarskole – Casa de la guitarra.

Undervisningen

Undervisningen består af to dele: 45 minutters soloundervisning og 45 minutters sammenspil. Eleven kommer hver eller hveranden uge til soloundervisningen.

Ved hver lektion bliver lektien fra sidste gang gennemgået, der er undervisning i det nye materiale; eksempelvis det nye stykke, akkordspil, nodelæsning, rytmelære m.v.. Det er vigtigt for den musikalske og spillemæssige udvikling, at eleven ved, hvordan der skal øves mellem lektionerne. Derfor bliver øveteknikken skrevet ned i en notesbog, som bliver udleveret.

Man skal regne med at øve ca. 20 minutter om dagen.

For at få mest muligt ud af undervisningen er det vigtigt med opbakning fra forældrenes side. Især i starten er det vigtigt med engagement, interesse og selvfølgelig at lægge øre til guitarspillet. Forældre er også mere end velkomne til at overvære undervisningen.

Med disse forholdsvis enkle investeringer, kan talentet hurtigt få lov at udvikle sig og musikaliteten folde sig ud.

Læs svar på de mest hyppige spørgsmål herunder og tøv ikke med at kontakte Guitarskolen.

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår i nye, skønne lokaler på Østrigsgade 47, 2300 Kbh S – lige ved Lergravsparken Metro.

Hvornår?

Hverdage 9-21. Du aftaler med underviseren hvilken dag og tidspunkt, der passer dig bedst.

Hvor tit?

Erfaringen viser, at den optimale frekvens for undervisning er én gang om ugen, men vi kan sagtens aftale både færre eller flere øvegange. Kontakt Guitarskolen for at høre om mulighederne.

Hvor mange elever er der på et hold?

Al undervisning foregår som eneundervisning. Det giver maksimalt fokus på elevens styrker og svagheder og bedre plads til både at dumme sig og udfolde sig. Undtagelsen er det ugentlige samspil, hvor skolens elever mødes og ja, spiller sammen.

Skal man have sin egen guitar?

Ja, det er en god ide at have din egen guitar inden du begynder til undervisning. Kontakt Guitarskolen for at få gode råd om indkøb af guitar - det behøver ikke være dyrt for at være godt. Som udgangspunkt spiller vi med nylonstrenge (dvs. spansk/klassisk guitar)

Hvor mange undervisere er der på skolen?

En. Casa de la guitarra – Københavns guitarskole er stiftet og drives af guitarist Mikkel Andersen. Han står for al undervisning af både børn og voksne elever. Det er din garanti for et højt fagligt niveau og den samme underviser fra gang til gang.

Hvlke sange kommer man til at spille?

Du kommer selv til at have indflydelse på hvilke sange du skal spille; men repertoiret i starten vil være temmeligt fast. Sangene er valgt ud fra mange års erfaring med hvad der giver den bedste introduktion til dit nye instrument.

Hvad koster det?

Undervisningen koster 395 kroner for en lektion på 45 minutter. Den ugentlige sammenspilsundervisning er gratis.

Hvordan kan jeg komme i gang?

Der er løbende ledige pladser på Casa de la Guitarra - Københavns Guitarskole. Kontakt os for at høre nærmere og booke din første, uforpligtende time.

Guitarundervisning af børn og voksne

Københavns
Guitarskole

Guitarundervisning af børn og voksne i København