Guitarundervisning for voksne

Guitar-undervisning for voksne

Det praktiske

Læs svar på de hyppige spørgsmål om guitarundervisning. Tøv ikke med at kontakte Københavns Guitarskole, hvis du har andre spørgsmål eller ønsker at bestille en undervisningstime.

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår i skønne, lyse lokaler på Østrigsgade 47, 2300 København S – tæt  ved Lergravsparken Metro.

Hvornår?

På hverdage mellem kl. 9-21. Aftal dag og tidspunkt med din guitarlærer fra gang til gang, som det passer dig bedst.

Hvor tit skal man gå til undervisning?

De fleste går til guitarundervisning en gang om ugen. Erfaringen viser, at det er den optimale frekvens for at udvikle sit guitarspil. Du kan gå til undervisning flere gange om ugen eller nøjes med hver anden uge som det passer dig bedst.

Hvordan foregår undervisningen?

Al undervisning foregår som soloundervisning. Det giver dig den bedste mulighed for at få nært samspil med din lærer og dermed lære mest muligt.

Hvem underviser på guitarskolen?

Der er tre guitarlærere på Københavns Guitarskole.

Hovedkraften på skolen er sologuitarist Mikkel Andersen, som driver skolen og underviser hovedparten af skolens
børn og voksne.

De to øvrige undervisere er Fabian Vang Lauridsen og Nat Sascha Saietz Vork, som begge er musikstuderende, specialiseret i guitar.

De tre tilbyder alle undervisning på et højt fagligt niveau med solid musikpædagogisk forståelse. Som elev på Københavns Guitarskole har du samme lærer fra gang til gang.

Læs mere: Mød din guitarlærer >

Guitarundervisning for voksne

Aldrig for sent at lære at spille: Guitarlærer Dávur Birgisson (t.v.) forklarer sin elev Simon Bauer om fingerstillingen på guitaren. Foto: Anne Mette Ahlgreen.

Skal man købe sin egen guitar?

Det er en god ide at købe din egen guitar, inden du begynder til undervisning. Hvis du foretrækker det, kan du låne en guitar de første gange. Tal med din guitarlærer og få gode råd til køb af den rette guitar. Vi spiller på spansk/klassisk guitar med nylonstrenge.

Hvilke stykker spiller man i undervisningen?

I starten er repertoiret temmeligt fast. Du lærer at spille stykker, som er valgt ud fra vores erfaring med, hvad der giver den bedste introduktion til dit nye instrument. Efterhånden som dit spil udvikler sig, får du mere indflydelse på, hvilken musik du gerne vil spille.

Hvor meget koster guitarundervisning?

Prisen for en sololektion på 45 minutter er 450 kroner. Det kræver en professionel indsats at undervise og at have intens kontakt med en elev i 45 min.

Samspilshold kører i forløb af 10 gange og betales forud.

Københavns Guitarskole tilbyder gratis prøvetime, så du kan se, om undervisningen er noget for dig.

Hvordan kommer jeg i gang?

Der er løbende ledige pladser på Casa de la Guitarra – Københavns Guitarskole. 

Kontakt os for at høre nærmere og bestil din første gratis prøvetime.

Erfaren guitarunderviser: Mikkel Andersen har 40 års erfaring som guitarist. Han begyndte at spille, da han var ni år. Han har 25 års erfaring fra kommunale musikskoler og har siden 2014 drevet Københavns Guitarskole. Han giver desuden koncerter i Danmark og i udlandet.
Foto: Mikkel Andersen.

Regler ved afbud

• Melder man afbud inden kl. 12 dagen før ens guitarundervisning, hæfter man ikke for betaling, for vi kan ofte nå at finde en anden elev til lektionen

• Ved afbud efter kl. 12 dagen før, betaler man fuld pris for lektionen, da ugens program er planlagt efter elevernes fremmøde. Dette gælder også ved akut opstået sygdom


• Angående corona: Vores afbudsregler følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Hvis du er i isolation, må du ikke komme til undervisning i guitarskolen, og du skal huske at melde afbud senest kl. 12 dagen før for at undgå at blev opkrævet betaling

Københavns
Guitarskole

Guitarundervisning af børn og voksne i København

28 12 64 72

H E L L O T H E R E