Om Københavns Guitarskole

Om Casa de la Guitarra - Københavns Guitarskole

Dedikeret undervisning

Casa de la Guitarra - guitarens hus - tilbyder soloundervisning og sammenspil på alle niveauer i klassisk og spansk akustisk guitar

Børn og voksne fra på alle niveauer modtager professionel og individuelt tilrettelagt undervisning med fokus på hurtig udvikling.

Guitarskolens undervisning foregår i vores egne, nye, skønne lokaler i Østrigsgade 47 – lige ved Lergravsparken Metro.

Ring allerede i dag på tlf. 28 12 64 72 eller skriv til info@koebenhavnsguitarskole.dk og book din første, uforpligtende undervisningstime.

Erfaren guitarist og indehaver af Guitarskolen

Mød din underviser

Mikkel Andersen er født i 1972 og er uddannet klassisk guitarist fra Musikkonservatoriet og Royal College of Music i London.

Udover at undervise børn og voksne på sin musikskole Casa de la Guitarra, spiller han som solist og i ensembler og giver koncerter over hele verden. Han har desuden medvirket på en lang række indspilninger og udgivelser i Danmark og udlandet.

 

Mikkel har over 20 års erfaring i guitarundervisning på alle niveauer, og skaber et trygt og rart rum omkring eleven når han underviser – uanset alder og erfaring.

 

I sin undervisning kombinerer Mikkel sit høje tekniske niveau med en stor kærlighed til musikken, der gør at undervisningen altid er nærværende, levende og med en smittende spilleglæde.

Forældrene siger

"Som 14 årig startede vores søn for at lære at spille guitar, og nu som 19 årig er han med højeste karakter optaget på Musikalsk Grundkursus, som er forstudiet til Musikkonservatoriet. Fra begyndelsen var vi inviteret til at overvære undervisningen og selv fra den første spæde klimpren, slog det os, at her var en guitarlærer, der var 100% tilstede – nysgerrig på sin nye elev og gennem årene altid nærværende og engageret. Udover at kende sin musik, teknik og teori til fingerspidserne, er Mikkel en fremragende underviser."

Vilhelm Iversen

Forælder til elev på Guitarskolen

"Mikkel Andersen er en fremragende underviser, en fantastisk pædagog, et naturtalent"

Simon Oxby

Far til Storm, 11 år

,,

Københavns
Guitarskole

Guitarundervisning af børn og voksne i København

28 12 64 72

H E L L O T H E R E